WAAROM BINNENSCHILDERWERK

Heel simpel, het is een belangrijk punt bij de bescherming van uw houtwerk. Daarnaast is het ook voor een heel groot gedeelte een stukje verfraaiing. De materialen die binnen toe te passen zijn zeer uiteenlopend,
van eenvoudig tot zeer exclusief, strak tot sfeervol. De binnenschilder afwerkingen die ik voor u kan verzorgen zijn onder andere: het schilderwerk van muren, plafonds, kozijnen, deuren, etc. Ook voor openbare of veelgebruikte ruimtes kan ik een rol vervullen, zodat zelfs na jaren van intensief gebruik u nog kunt genieten van een schone en nette schilderafwerking.

Schilderwerk is een ambacht waar veel bij komt kijken, geduld, precisie, vakkennis, technieken, ervaring en liefde voor het schilders vak. Is uw huis binnen toe aan een opfrisbeurt of wilt u gewoon eens iets anders ?
Met gebruik van de modernste middelen kan uw huis veranderd worden volgens de  laatste trends of volgens uw eigen wensen. Mooi schilderwerk geeft een extra dimensie aan het interieur van een huis en dat voegt waarde toe aan het woongenot.